Populært lige nu

Om PashminaWear

PashminaWear er grunnlagt med en tydelig målsettning om å selge håndlagede kasjmir –og ullprodukter på nett, av høyeste kvalitet. Vi fokuserer hovedsakelig på skjerf og sjal til kvinner. Vi handler direkte fra produsentene, som vi er i konstant kontakt med.

Våren 2015 dro vi til Kathmandu for å møte vår kommende samarbeidspartner. Dette var mindre enn 1 måned før det katostofale jordskjelvet som la store deler av Kathmandu i ruiner, hvor flere tusen mennesker mistet livet. Dette ble en reise som gjorde et stort inntrykk på oss. Da vi kom hjem, bestemte vi oss for at vi ville importere de nydelig kasjmirsjalene som veves i Kathmandu-dalen ved foten av Himalaya.  

Sjalene blir produsert i henhold til tradisjonelle metoder – så og si helt uten bruk av elektrisitet. Gamle indiske vevemetoder blir omhyggelig brukt av dedikerte håndverkere. Ekstremt tynne tråder veves inn i et florlett stoff som til slutt blir utrolig nydelige sjal.   

Når du handler her hos oss, får du ikke bare et unikt stykke tilbehør av luksuskvalitet - du hjelper oss også med å sikre varige arbeidsplasser for dette fattige landet som vi har så veldig kjært.

Vi selger kun produkter laget fra naturlige materialer – for det meste kasjmirullsilke og yak

Våre leverandører er like lidenskapelige opptatt av ull og kasjmir som det vi er. Dette sikrer at hele prosessen, fra valg av råstoff til hele prosessen av spinning, veving og fargelegging har samme fokus – et sluttprodukt i særklassen. Derfor kan vi stå 100% for hva vi selger. Vi jobber tett sammen med våre leverandører, med årlige besøk for å planlegge nye kolleksjoner.

Melody Lundgaard - PashminaWear

Våre kasjmirsjaler fra Nepal er alle vevd for hånd, og vi tilbyr en rekke ulike typer – alle har sine egenskaper og særpreg. Noen er tykke og kosete, mens andre er fine og  lette av seg - på grensen til gjennomsiktige. Les mer om de forkskjellige typene i vår Pashmina Guide. Ønsker du vite mer, da er du velkommen til å kontakte oss på e-post eller telfon.