Skjerf for menn 124 varer

Halstørklæde til mændMange av våre skjerf og sjal kan brukes av både menn og kvinner. I denne kategorien har vi samlet skjerfene vi synes passer best for menn. Vi har skjerf i mange farger og varianter. Felles for dem alle er at de er laget av eksklusive naturmaterialer som kasjmir, lammeull og yakull.

Vi tilbyr et stort utvalg enten du er på jakt etter et ensfarget skjerf eller om du vil ha et flott mønstret skjerf. Vårt utvalg av skotskrutete skjerf fra Glen Prince er tidløse klassikere som praktisk talt passer til alle antrekk. Et lekkert rutete skjerf er en genial måte å tilsette farge til din look.

Ensfargede skjerf i blått, grått eller svart er alltid et trygt valg for menn, og kan brukes sesong etter sesong. Et lekkert kvalitetsskjerf holder seg fint i mange år og gir antrekket ditt en flott finish.

Strikkede kasjmirskjerf fra CASHMERE CULTURE er alltid en hit både høst og vint. De er laget av 100% kasjmir som gjør at de føles ekstremt myke og behagelige. Kasjmirullen gjør at huden kan puste, og de klør ikke.

Se vårt store utvalg av skjerf for menn, bli inspirert og finn ditt nye skjerf. 

pr. side
Viser 1 - 21 af 124 resultater